Wat? Verhalenzoektocht met 7 of 10 stopplaatsen


Waar? In elk bos of park


Voor wie? Gezinnen met kinderen vanaf 2,5 tot 11 jaar en iedereen die jong van geest is.


Wanneer? Doorlopend (24/7)


Hoe? Pinkiehuisjes zoeken, audiofragmenten beluisteren en opdrachten uitvoeren.Wist je dat er hier minimensjes wonen die zo groot zijn als een pink? Ze verstoppen zich goed, omdat ze een beetje bang zijn van de grote mensen. De Pinkies doen graag lekker hun zin en zijn gek op feestjes! Daar horen heel wat voorbereidingen bij: lavendel-ijsjes maken, circusacts oefenen en de nagels van de kevers lakken.Elke route heeft 7 of 10 stopplaatsen. Maak je dus klaar voor een actieve zoektocht waarin de zintuigen geprikkeld worden.


Tijdens de tocht ga je op bezoek bij Linda de ijskoningin, kijk je naar de kunstjes in het circus van Violetta en Roger en kom je te weten wat Patrick, de kever, allemaal uitspookt aan de toog op het feestje.Lena is een Pinkie die de kinderen langs de huisjes van de Pinkies leidt. Actrice Joke Emmers spreekt de teksten van Lena in voor deze magische wandelingen.


Op deze pagina kan je een aantal audiofragmenten beluisteren door op de 'Start audio' knop te drukken. Geniet ervan.


VOOR ELKE GELEGENHEID


Wandelende familievoorstelling


Activiteit voor scholen


Festival of evenement


Week van het bos


Dag van het park


10 daagse van de geestelijke gezondheid


Dorps- of stadsfeest


Doorlopende activiteit voor weekends en vakantieperiodes

ONZE KLANTEN


Provinciedomein Duinpanne in De Panne


Provinciedomein De Gavers in Harelbeke


Provinciedomeinen Sterrebos, 't Veld en Baliekouter van 't Stadslandschap West-Vlaamse Hart


Gemeente Wemmel


Stad Turnhout


Ooit waren de Pinkies zo groot als de mensen, maar ze hebben de pinkiepil genomen en toen werden we zo klein als een pink. En daar hebben ze geen spijt van. Want het is mega leuk in de Pinkiewereld. De Pinkies zijn gek op feesten!


Er komen gasten van over het hele land naar het feest! Dus de gasten hebben al een lange reis afgelegd. En daar worden ze moe van natuurlijk. En een tent om in te slapen, die maken ze gewoon van de geldbriefjes die de mensen laten slingeren.


Linda, de ijskoningin van de Pinkies, maakt de lekkerste ijsjes van de hele Pinkiewereld: ijsjes met brandnetel smaak, of met frambozen, lavendel of hazelnoten.


Pinkie Floyd, onze muziekband is volop aan het oefenen voor het feest. En dit doen ze niet alleen, want de vogels uit de buurt maken mee muziek!


Violeta en Roger zijn aan het repeteren voor een show die ze straks gaan brengen op het feest. Ze oefenen met Fernand de slang, die supergoed kan rekenen. Dit moet je gezien hebben!


Iedereen komt naar het feest. Jessie, de zanger van Pinkie Floyd is er al met zijn gitaar. Patrick, de kever, hangt al aan de toog bij ReneĢ, de barman. En Tania met haar mooie vleugels, die heeft een glaasje te veel op, die zit al boven op de toog. Dansen jullie mee met ons?

Wil je graag informatie over onze Pinkietochten?