Onze specialiteit

Tijdens de lockdowns van 2020 kregen we de vraag om speur- en verhalentochten te maken in de natuur en zo ontstonden de Pinkies.


De Pinkiehuisjes ontwerpen en maken we in ons atelier in Gent. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen.


We gaan voortdurend op zoek naar verbeteringen, bijvoorbeeld in de degelijkheid van de materialen, de toegankelijkheid van onze spelen en de spelervaring. We zijn dan ook heel blij dat de spelers een gemiddelde tevredenheidsscore van 9/10 geven!


We werkten al tochten uit voor volgende klanten: Provinciedomeinen Duinpanne, De Gavers, Sterrebos, 't Veld en Baliekouter en voor de gemeenten Blankenberge, Wemmel, Vilvoorde, Dendermonde en Turnhout.
Kristof bedenkt en schrijft de verhalen, hij monteert de audiofragmenten en superviseert de programmatie.


Anouk, kunstenares, zorgt voor de vormgeving van Pinkiehuisjes en boominstallaties.


Marius, goudsmid en meubelmaker, staat mee in voor de vormgeving en degelijkheid van onze (hout)constructies.


Inge, maker en ervaren kracht bij Das box, is projectleider en vormgever van de huisjes en boominstallaties.


"Zeer educatief door het meeslepend verhaal. Van klein tot groot toegankelijk. Perfecte luisterfragmenten. Duidelijk ingesproken, niet te kort of te lang. Vlot toegankelijk met het gebruik van de gsm. Ideale wandelafstand.""Wij vonden het superleuk! Ons prinsesje van bijna 3 jaar vond het reuzeleuk.""Het was leuk, dank je wel. Zo kunnen we de jongens motiveren om te wandelen.""Het was heel leuk. We zijn al veel naar het Sterrebos geweest, maar met dit spel wordt het toch een heel andere beleving. Top! Wij willen meer van dat."

Wil je graag een brochure ontvangen in je mailbox over onze Pinkietochten?